Voor wie is het bedoeld?

Voor iedereen die zichzelf een uurtje heerlijke ontspanning gunt. Voor mensen die gespannen zijn, veel in hun hoofd zitten, het erg druk hebben of moeite hebben met slapen. Als ondersteuning bij stressklachten of burn-out. Als ondersteuning bij genezingsprocessen. Voor hooggevoelige mensen voor wie een lichaamsmassage te heftig is. Als je de massage vaker ondergaat werkt het dieper op je in en ga je meer voelen. 

Ook heel geschikt voor mensen met autisme of een verstandelijke beperking vanwege het non-verbale karakter. Bij kinderen kan het rustgevend en ontspannend werken en het zelfvertrouwen versterken.

Tijdens de klankmassage kunnen lichaam en geest tot rust komen.

Ontspanning, preventie, gezondheid versterken

 

Zorgvuldig inschatten

Hoewel het gebruik van klankschalen een positief effect heeft is het in enkele gevallen af te raden een klankschaal behandeling te ondergaan (o.a. bij psychoses en schizofrenie ) of moet extra voorzichtigheid worden betracht (bv. bij mensen met een pacemaker) In deze gevallen en ook bij epilepsie graag melden bij het maken van de afspraak. Twijfel je, dan kunnen we in een kennismakingsgesprek kijken wat in jouw geval haalbaar is. Tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap wordt geen klankmassage gegeven. 

 

Klankmassage is geen vervanging voor een medische- of therapeutische behandeling. Het dient ter ontspanning en kan begeleidend en ondersteunend worden ingezet.

 

Cadeaubon

Verras je partner of een vriend/vriendin met een heerlijke klankmassage. Je kunt een cadeaubon aanvragen voor een kennismaking met klankmassage of voor een complete klankmassage.